1.4 TDI 3 silindir motorların titremesi, özellikle rölantide ve düşük devirlerde birçok kişinin başına bela olan bir durum. Benim de başıma geldi ve epey araştırdım, biraz da deneme-yanılma ile uğraştım. Bu motorlar zaten 3 silindir olduğu için 4 silindirli kardeşlerine göre doğal olarak daha fazla titreşimli çalışıyor ama bazı durumlarda bu titreşim dayanılmaz boyuta çıkabiliyor.
- En çok rölantide titreme: Motor ısındığında veya soğukken rölantide ciddi bir titreme oluyor. Özellikle dur-kalk trafiğinde beklerken direksiyon, vites ve koltukta titremeyi net hissediyorsunuz.
- Enjektör ve motor kulağı: Benim tecrübemde enjektörlerin püskürtme değerleri bozulduğunda ve motor kulakları (takozları) yumuşadığında titreme artıyor. Enjektör test ettirdim, bir tanesinde sapma vardı, değişince fark etti. Motor kulağı ise zamanla özelliğini kaybediyor, ucuz bir parça değil ama değişim sonrası bariz rahatlama oldu.
- Volan ve baskı balata: Çift kütleli volan sistemi de titreşimin kaynağı olabiliyor. Eğer volanda boşluk varsa veya baskı-balata aşınmışsa, özellikle kalkışlarda titreşim şiddetleniyor. Bunu da değişimle büyük ölçüde çözmek mümkün.
- Üç silindirin doğası: Sonuçta bu motorun yapısı gereği biraz titreme oluyor, bunu sıfırlamak mümkün değil ama yukarıdaki parçalar sağlamsa gerçekten asgariye iniyor.
Bunlar benim yaşadıklarım ve öğrendiklerim. Sizde de benzer durumlar var mı, farklı çözüm yolları bulan oldu mu?