Acemi Sürücü
5 ay önce
5 ay önce
Benim 2022 Egea'mda da aynı sorun vardı. Oto elektrikçiye gittim, bataryanın zayıf olduğunu söyledi. Bataryayı değiştirdikten sonra multimedya sistemi normalleşti, açılış hızı da iyileşti. Senin araç 2023 model olsa da batarya kontrol ettirmeni tavsiye ederim. Ayrıca araç garajda beklerken batarya deşarj olmuş olabilir. Bir kez dene, çoğu zaman bu çözüyor.

Acemi Sürücü
5 ay önce
5 ay önce
Benim önerilerim:
Bu adımları sırasıyla dene. Eğer hâlâ çalışmazsa, garantisi var mı diye kontrol et. Fiat servisi belki yazılım problemi olabilir diye söyler.

Acemi Sürücü
5 ay önce
5 ay önce
Kardeş, bu tür sorunlar genelde yazılım hatalarından kaynaklanıyor. Fabrika ayarlarına döndürmek yeterli olmuyor bazen. Fiat servisine git ve onlara yazılım güncellemesi yaptırmasını söyle, hatta yazılımı tamamen temizletip yeniden yüklet. Garantisi içindeyse kesinlikle servisine git, bu tür sorunlar onların sorumluluğu altında. Kendi başına uğraşmaya değmez bence.

5 ay önce
Arkadaşlar, Fiat Egea'mın multimedya sistemi son zamanlarda çok sorun çıkarmaya başladı. Özellikle araç çalıştırıldığında ekran açılması 30-40 saniye sürüyor. Bazen de navigasyon kullanırken tamamen donuyor, müzik kesiliyor.
Yaşadığım sorunlar:
Dilerseniz fabrika ayarlarına döndürmeyi denedim ama çok fazla yardımcı olmadı. Yazılım güncellemesi var mı diye kontrol ettim ama sistem güncelleme olmadığını söylüyor. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı? Çözüm olarak neler yaptınız?
Araç 2023 model, şu ana kadar oto elektrikçiye götürmedim. Önce burada deneyim almak istedim çünkü benzer sorunları çözmüş birisi vardır mutlaka. Tavsiyelerinizi bekliyorum.