Forum
Topluluk ile paylaş, öğren ve tartış
Foruma Hoş Geldiniz!
Topluluğumuza katılın, sorularınızı sorun ve tartışmalara katılarak bilginizi paylaşın.
Topluluk ile paylaş, öğren ve tartış
Topluluğumuza katılın, sorularınızı sorun ve tartışmalara katılarak bilginizi paylaşın.
Mustafa Z.
Mustafa Z.
24 gün önce
Merhaba arkadaşlar, 2021 model Volkswagen T-Cross'umla ilgili bir sorun yaşıyorum ve sizden deneyimli kullanıcıların görüşünü almak istiyorum.
Son zamanlarda özellikle dur-kalk trafiğinde şanzıman garip davranışlar gösteriyor. Kalkışta motor ve vites arasında bir titreme hissediyorum, sanki kavrama düzgün tutunmuyor gibi. Ayrıca vites geçişlerinde bazen gecikme oluyor, bir kaç saniye bekliyorum, sonra aniden bir sarsıntıyla vites atıyor.
Sorun özellikle sabahları soğuk kalkışta daha belirgin. Trafikte ileri geri giderken de rahatsız edici şekilde kendini gösteriyor. Servis kontrol ettirdi ama "yazılım güncellemesi gerekebilir" dediler ama kesin bir tanı koymadılar.
Sorum şu: T-Cross DSG kullanan arkadaşlardan benzer sorunlar yaşayanlar var mı? Bu kuru kavrama şanzımanlarında böyle problemler sık görülüyor mu? Yazılım güncellemesi yeterli oluyor mu, yoksa daha derin bir problem olabilir mi?
Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Aynı sorunla karşılaşanlar varsa çözüm nasıl bulundu, merak ediyorum.