Forum
Topluluk ile paylaş, öğren ve tartış
Foruma Hoş Geldiniz!
Topluluğumuza katılın, sorularınızı sorun ve tartışmalara katılarak bilginizi paylaşın.
Topluluk ile paylaş, öğren ve tartış
Topluluğumuza katılın, sorularınızı sorun ve tartışmalara katılarak bilginizi paylaşın.
Batuhan H.
Batuhan H.
28 gün önce
Merhaba arkadaşlar, şu sıralar Toyota'ya yöneliyorum ve karar vermekte biraz zorlanıyorum. 1.5 litre mi yoksa 1.6 litre motor mu almalıyım diye düşünüyorum. Kullanım amacım şehir içi trafiği ve kısa mesafeler olacak, ama LPG'ye çevirme planım var.
Şu an fiyat farkı göz önüne alındığında 1.5 daha mantıklı gözüküyor, ama 1.6'nın biraz daha güç vermesi ve büyük motor olması nedeniyle LPG'ye geçince daha iyi performans göstereceğini düşünüyorum. Özellikle dur-kalk trafiğinde 1.5'in yeterli olup olmayacağını merak ediyorum.
Benzer durumda olan arkadaşlardan veya deneyimli kullanıcılardan tavsiye almak istiyorum. Hanginiz LPG kullanan 1.5 veya 1.6 Toyota sahibisiniz, gerçek kullanımdaki farkı nasıl hissediyorsunuz? Bütçe açısından 1.5'i alıp kalanı başka yere harcamak mı daha mantıklı, yoksa biraz daha para koyup 1.6 almak mı?