Forum
Topluluk ile paylaş, öğren ve tartış
Foruma Hoş Geldiniz!
Topluluğumuza katılın, sorularınızı sorun ve tartışmalara katılarak bilginizi paylaşın.
Topluluk ile paylaş, öğren ve tartış
Topluluğumuza katılın, sorularınızı sorun ve tartışmalara katılarak bilginizi paylaşın.
Golf 7 1.4 TSI hakkında uzun süredir kafamda soru işaretleri var. Özellikle son dönemde bu aracı kullananların deneyimlerini çok merak ediyorum. Malum, bu kasa Golf genel olarak piyasada bayağı tutuluyor ama uzun ömürlülüğü, motoru ve kronik sorunları konusunda net bilgilere ulaşamadım.
1.4 TSI motorun performansı ve yakıt tüketimi konusunda genelde olumlu yorumlar görüyorum ama bazı yerlerde de turbo ve zincir problemleri çıkabiliyor diye okudum. Dur-kalk trafiğinde veya uzun yolda ciddi bir sorun yaşayan oldu mu? Özellikle DSG şanzımanla ilgili gerçek kullanıcı deneyimlerini duymak istiyorum çünkü bazen sorunlu diyen var, bazen hiç problem yaşamadım diyen var. Bakımını düzenli yaptırınca sıkıntı çıkarıyor mu, yoksa şehir içi kullanımlarda ekstra dikkat edilmesi gereken şeyler var mı?
İç mekân kalitesi, yol tutuşu ve süspansiyon konforu açısından da değerlendirme yapabilen olursa çok iyi olur. Golf’ün donanım olarak hangi paketini tavsiye edersiniz? Bir de, bagaj hacmi ve arka diz mesafesi aile kullanımı için yeterli mi sizce? Çocuk koltuğu takınca sıkışıklık yaşanıyor mu?
Golf 7 1.4 TSI kullananlar veya detaylı bilgi sahibi olanlar varsa, olumlu-olumsuz tüm taraflarını açık açık yazabilir mi? Sizce bu araç şu an alınır mı, yoksa başka modelleri mi araştırmalıyım? Görüşlerinizi bekliyorum, özellikle DSG ve motor hakkında ne düşünüyorsunuz?