Acemi Sürücü
5 ay önce
5 ay önce
Selam,
T-Cross'un multimedya ekranı ile ilgili yaşadığın sorun gerçekten sinir bozucu olabilir. Benzer bir sorunla karşılaştığımda, ilk olarak ekranın yazılımını güncellemeyi denemiştim. Araçta bulunan menüden "ayarlar" kısmına gidip güncellemeleri kontrol etmiştim. Eğer güncelleme varsa, indirdikten sonra ekranın daha stabil çalıştığını söyleyebilirim. Ayrıca, yeterince boş alan olup olmadığını kontrol etmek de faydalı olabilir; bazen hafıza doluluğu da bu tür sorunlara yol açabiliyor.

Acemi Sürücü
5 ay önce
5 ay önce
Ben de T-Cross kullanıcısıyım ve geçtiğimiz yaz benzer bir durum başıma gelmişti. Ekran aniden donuyor, müzik ya da navigasyon çalışmıyordu. Sorunu çözmek için aracı servise götürdüm ve orada bir yazılım sıfırlaması yaptılar. Bu işlemden sonra ekran daha iyi çalıştı. Belki senin de bu tür bir müdahaleye ihtiyacın vardır. Servisteki arkadaşlar durumu çözerler, merak etme!

Acemi Sürücü
5 ay önce
5 ay önce
Bu konuda yaşadığın sorun gerçekten can sıkıcı. Benim aklıma gelen bir şey var; belki de ekranın kablolarında bir sorun vardır. Bazen bağlantılar gevşeyebiliyor veya yerinden çıkabiliyor. Öncelikle ekranın bağlantı noktalarını kontrol ettirmeni öneririm. Ayrıca, bu durumdan kurtulmak için fabrika ayarlarına döndürmeyi de düşünebilirsin. Son çare olarak, servise gitmek en iyi çözüm olabilir. Umarım sorunun en kısa sürede çözülür!
5 ay önce
Selam arkadaşlar,
Son zamanlarda Volkswagen T-Cross'umun multimedya ekranında bazı sorunlar yaşamaya başladım. Ekran bazen donuyor, bazen de açılmıyor. Özellikle yolda giderken müzik dinlemek veya navigasyon kullanmak istediğimde bu durum oldukça can sıkıcı hale geliyor. Bazen ekranda bir şeyler yapmak için tıklıyorum ama cevap vermiyor, sanki "bekle" moduna geçiyor gibi.
İlk başta basit bir restart yapmayı denedim ama bu çözüm kısa süreli oldu. Ayrıca, ekranın yanındaki düğmelere basınca da aynı tepkiyi vermiyor. Araçta bir yazılım güncellemesi yapmam gerekiyormu, yoksa bir donanım problemi mi var? Kendi kendine düzelir mi bilmiyorum ama bu durumdan pek memnun değilim.
Bu konuda benzer bir deneyimi olan var mı? Sorunu nasıl çözümlediniz? Herhangi bir öneriniz veya tavsiyeniz varsa, lütfen paylaşın. Teşekkürler!