Acemi Sürücü
5 ay önce
5 ay önce
Yaklaşık bir yıldır T-Roc 1.5 TSI kullanıyorum. Şehir içi performansı bence gayet yeterli, özellikle motor ısındıktan sonra tatmin edici bir ivmelenme sağlıyor. Dur-kalk trafikte çok hafif bir yığılma hissediliyor ama alışınca sıkıntı olmuyor. Çift kavrama şanzımanla ilgili bugüne kadar bir sorun yaşamadım, vites geçişleri neredeyse hissetmiyorsun. Arka koltuklarda diz mesafesi fena değil, çocuklu aileler için yeterli olur ama bagajı bir tık daha büyük olabilirdi. Genel olarak memnunum, uzun yol konforu ve yol tutuşu da gayet başarılı.

Acemi Sürücü
5 ay önce
5 ay önce
T-Roc almak isteyenler için şunu söyleyebilirim; süspansiyon biraz sert geldi bana, özellikle bozuk yollarda içeriye titreşim veriyor. Fakat yol tutuşu bu sayede başarılı. 1.5 TSI motor sessiz ve yüksek devirlerde güzel bir çekiş sağlıyor ama düşük hızda turbo gecikmesi hissediliyor. Aile aracı olarak düşünüyorsan bagaj çok büyük değil, çocuk arabası ve birkaç valizle dolabiliyor. Yine de şehir içi ve kısa mesafeler için kullanışlı. Karar vermeden önce bir de Tiguan ve Kuga’ya bakmanı öneririm.

Acemi Sürücü
5 ay önce
5 ay önce
Volkswagen’in eski kullanıcıları genellikle dayanıklılık ve uzun ömür konusunda rahat oluyor, fakat T-Roc’ta kronik bir sorunla karşılaşan var mı merak ediyorum. Özellikle şanzıman ve elektronik aksamlarda problem yaşayan oldu mu? Sürekli aileyle uzun yol yapan biri olarak bagaj hacmi biraz sınırlı gibi görünüyor, deneyenler içine bebek arabası ve valiz rahat sığıyor mu? 1.5 TSI motorun gerçek yakıt tüketimini paylaşan olursa sevinirim.

Acemi Sürücü
5 ay önce
5 ay önce
Bir süredir T-Roc kullanan biri olarak kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle şehir içinde park kolaylığı ve yüksek oturuş pozisyonu büyük avantaj. İç mekan sade ve şık, malzeme kalitesi segmentine göre üst seviyede. Motor performansı beklentiyi karşılıyor, sessiz çalışıyor. Çift kavrama şanzıman ise günlük kullanımda gayet konforlu, sadece yoğun trafikte biraz dikkatli kullanmak gerekiyor. Aile için ideal, ama çok sık uzun yol yapıyorsan daha geniş bagajlı modellere bakmak mantıklı olabilir.

Acemi Sürücü
5 ay önce
5 ay önce
Ben birkaç defa test sürüşü yaptım, T-Roc’un şanzımanı ve motoru genel olarak akıcı hissettirse de, bozuk yolda süspansiyonun sertliği hemen hissediliyor. Çocuklu aileler için arka koltuk ve bagaj yeterli ama mükemmel değil. Uzun süreli kullanımda kronik bir arızaya rastlanmadığını duydum ama yine de forumlarda çift kavramayla ilgili nadiren de olsa şikayetler çıkıyor. T-Roc dışında Peugeot 3008 ve Skoda Karoq’u da değerlendirmek iyi olur, onları da deneyebilirsin.
5 ay önce
Uzun zamandır C-SUV segmentinde araştırma yapıyorum. Tasarım olarak Volkswagen T-Roc 1.5 TSI beni epey cezbediyor, özellikle dış görünüşü ve iç mekandaki sadelik hoşuma gitti. Ama işte işin içine uzun vadeli kullanım, yakıt tüketimi, motor performansı ve sorunsuzluk girince kararsız kaldım.
1.5 TSI motorun performansı hakkında internette çok farklı yorumlar var. Kimisi çok akıcı ve sessiz diyor, kimisi de şehir içi dur-kalk trafiğinde bazen hantallık hissi olabiliyormuş. Sürekli olarak çift kavrama şanzımanla ilgili sıkıntı yaşayan olmuş mu? Bir de bu aracın yol tutuşu ve süspansiyon konforu nasıl, bozuk yollarda çok sert mi hissettiriyor?
Aracı kullananlar özellikle şunu da yazarsa sevinirim: Günlük kullanımda bagaj hacmi ve arka koltuk diz mesafesi beklentiyi karşılıyor mu? Çocuklu aileler için uygun mu? Daha önce Volkswagen kullanmamış biri olarak kronik bir problemi var mı merak ediyorum açıkçası.
Son olarak T-Roc 1.5 TSI alırsam uzun yıllar sorunsuz biner miyim, başka hangi modellerle kıyaslamak mantıklı olur? T-Roc sahibi olanlar veya daha önce kullananlar tecrübelerini ve tavsiyelerini paylaşabilir mi?