Forum
Topluluk ile paylaş, öğren ve tartış
Foruma Hoş Geldiniz!
Topluluğumuza katılın, sorularınızı sorun ve tartışmalara katılarak bilginizi paylaşın.
Topluluk ile paylaş, öğren ve tartış
Topluluğumuza katılın, sorularınızı sorun ve tartışmalara katılarak bilginizi paylaşın.
Uzun zamandır C-SUV segmentinde araştırma yapıyorum. Tasarım olarak Volkswagen T-Roc 1.5 TSI beni epey cezbediyor, özellikle dış görünüşü ve iç mekandaki sadelik hoşuma gitti. Ama işte işin içine uzun vadeli kullanım, yakıt tüketimi, motor performansı ve sorunsuzluk girince kararsız kaldım.
1.5 TSI motorun performansı hakkında internette çok farklı yorumlar var. Kimisi çok akıcı ve sessiz diyor, kimisi de şehir içi dur-kalk trafiğinde bazen hantallık hissi olabiliyormuş. Sürekli olarak çift kavrama şanzımanla ilgili sıkıntı yaşayan olmuş mu? Bir de bu aracın yol tutuşu ve süspansiyon konforu nasıl, bozuk yollarda çok sert mi hissettiriyor?
Aracı kullananlar özellikle şunu da yazarsa sevinirim: Günlük kullanımda bagaj hacmi ve arka koltuk diz mesafesi beklentiyi karşılıyor mu? Çocuklu aileler için uygun mu? Daha önce Volkswagen kullanmamış biri olarak kronik bir problemi var mı merak ediyorum açıkçası.
Son olarak T-Roc 1.5 TSI alırsam uzun yıllar sorunsuz biner miyim, başka hangi modellerle kıyaslamak mantıklı olur? T-Roc sahibi olanlar veya daha önce kullananlar tecrübelerini ve tavsiyelerini paylaşabilir mi?