Forum
Topluluk ile paylaş, öğren ve tartış
Foruma Hoş Geldiniz!
Topluluğumuza katılın, sorularınızı sorun ve tartışmalara katılarak bilginizi paylaşın.
Topluluk ile paylaş, öğren ve tartış
Topluluğumuza katılın, sorularınızı sorun ve tartışmalara katılarak bilginizi paylaşın.
Kerem U.
Kerem U.
8 gün önce
Forumda aradım ama T-Roc 1.5 TSI ile ilgili son dönemde güncel bir tartışma bulamadım. O yüzden merak ettiklerimi sizlere sormak istiyorum. Bu modeli özellikle şehir içinde hem ara sıra uzun yol hem de çoğunlukla dur-kalk trafiğinde kullanmak için düşünüyorum. Motorun performansı ve yakıt tüketimi hakkında internette farklı yorumlar var. Özellikle silindir kapatma teknolojisi uzun vadede sorun çıkarıyor mu, bunu kullanan varsa tecrübelerini yazabilir mi?
İç mekân kalitesi, süspansiyon konforu ve sürüş hissi olarak T-Roc beklentileri karşılıyor mu? Arka koltukta oturanlar için diz mesafesi yeterli mi, bagaj da şehir içi ve kısa tatiller için iş görüyor mu? Bir de 1.5 TSI motorla DSG şanzımanın uyumu nasıl? Vites geçişlerinde sarsıntı veya ani tepkiler oluyor mu, ya da yokuşta kalkışta zorlanma yaşayan oldu mu? Eğer başka bir modelle kıyasladıysanız, T-Roc’ta sizi en çok mutlu veya mutsuz eden ne oldu?
Son olarak kronik sıkıntılar ya da özellikle dikkat edilmesi gereken şeyler var mı? Gerçek kullanıcı deneyimleri çok önemli, varsa önerileriniz ve tavsiyeleriniz nelerdir? Şimdiden teşekkürler, özellikle bu aracı kullananlardan detaylı yorum bekliyorum. Sizce T-Roc 1.5 TSI alınır mı? Alacak olsanız hangi donanımı tercih ederdiniz?